JÆVEL – Ute nå!

JÆVEL er albumet hvor Spelloppmaker prøver å være så gjennomførte som mulig. Aldri før har bandet jobbet så hardt, lenge og målrettet som med dette albumet. Tekster, melodier og albumets totalpakke er nøye gjennomtenkt, og noe som bandet er veldig stolte av. Med en blanding av humor, kjærlighet, fest og selvmedlidenhet, håper Spelloppmaker at JÆVEL treffer uansett hvilket humør man er i.

JÆVEL er Spelloppmakers tredje album, og har vært under produksjon i over 2 år. Albumet består av en mengde singler som har blitt sluppet, samt nye låter og kommer i en stor markedsføringspakke med musikkvideo, klær og annen merch. JÆVEL er i stor grad et resultat av Koronapandemien og det er derfor sluppet mange singler fra albumet med relativt korte tidsintervaller, i et forsøk på å holde bandet like relevant etter pandemien, som før.